Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hva skjer?

Vettug viten: Sosiale medier og psykiske problemer hos unge – hvordan henger det sammen?

Ungdom i dag sier at de har mer problemer enn ungdom før i tida og de bruker mer sovemedisin og antidepressiv medisin. Har sosiale medier en del av skylda? Hva sier forskningen om hvordan sosiale medier påvirker oss? Og er det egentlig mer psykisk sykdom nå – eller er det bare at vi har begynt å bruke sykdomsbegreper på vanlige livsutfordringer?

Lars Lien er spesialist i samfunnsmedisin og psykiatri og har jobbet med psykisk sykdom hos unge i en årrekke. Han er professor ved Høgskolen i Innlandet og leder i Norsk psykiatrisk forening.

Velkommen! Det er gratis inngang og vi serverer kaffe!

*
Gratis inngang.
Fribilletter kan hentes ut her: lillehammerbiblitt.hoopla.no
*
Se også Facebook-oppslag, og del gjerne ordet!
*
*
Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer her på Lillehammer bibliotek og litteraturhus.
*
Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år.
*
Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek og litteraturhus ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt.
*
*
Program vinter/vår 2023:
Les mer om Vettug viten på Høgskolen i Innlandets sider:
www.inn.no/forskning/forskningsnyheter/vettug-viten-var-2023/
Med forbehold om endringer.
Velkommen!

Sted

Lillehammer bibliotek og litteraturhus

Tidspunkt

30.03.2023
Torsdag Kl. 08:30 - 09:00

Arrangør

Lillehammer bibliotek

Kontaktinformasjon

Nettside

Tlf.: 99106151
Kart